مقایسه بیمه عمر ایران با گنجینه سپهر بانک صادرات
مقایسه بیمه عمر ایران با گنجینه سپهر بانک صادرات
امروزه با وجود ویژگی های منحصر به فرد بیمه عمر ، شرکت ها و سازمان های زیادی با تولید محصولات و خدمات متفاوت سعی در رقابت با این محصول ممتاز را دارند. ما نیز درصدد بررسی و مقایسه تک به تک این رقبا با بیمه عمر برآمدیم تا شما را با جزییات این تفاوت ها آشنا کنیم . بیمه عمر به نوعی با یک تیر دو نشان زدن است چراکه هم ماهیت بیمه ای دارد و هم ماهیت پس اندازی. حال گنجینه سپهر بانک صادرات تنها با داشتن مزایای پس اندازی ، رقیب جدی برای بیمه عمر محسوب نمیشود. در زیر تفاوت های بیمه عمر شرکت بیمه ایران به نام بیمه عمر مان را با گنینه سپهر بانک صادرات بررسی کردیم :
اگر بخواهیم به جزییات این تفاوت ها بپردازیم بسیار بسیار بیشتر باید نوشت. حال نتیجه گیری را به عهده شما خواننده فهیم میگذاریم. مثلا در صورت بروز بیماری خاص در بیمه عمر، هزینه پزشکی در اثر حادثه و هزینه درمان بیماری ها پرداخت میشود و مبلغ سرمایه گذاری و سود شما دست نخورده باقی می ماند ولی در بانک این مزیت وجود ندارد. بهره پس انداز بانکی همیشه با نرخ ثابت نبوده و بسته به اوضاع اقتصادی و سیاست های مالی بانک مرکزی تغییر خواهد کرد در صورتیکه بهره در بیمه عمر در طول مدت قرارداد ثابت و سبب اطمینان دو چندان می باشد. در سیستم بانکی در صورت از کارافتادگی کلی صاحب حساب و کاهش درآمد، روند پس انداز متوقف می شود اما در بیمه های عمر بیمه گذار از پرداخت حق بیمه معاف شده و شرکت بیمه به ایفای تعهدات مندرج در بیمه نامه تا پایان قرارداد پایبند است. به محل اندوخته ریاضی بیمه عمر نه تنها سود تعلق میگیرد بلکه بعد از پایان 2 سال در صورت درخواست بیمه گذار تا سقف 90% اندوخته بدون ضامن و سایر تشریفات بانکی وام اعطاء خواهد شد، درصورتیکه اخذ وام از بانک نه تنها دارای مراحل و شرایط پیچیده و خاصی می باشد، بلکه از همه نوع سپرده سرمایه گذاری نمیتوان وام دریافت نمود . اگر یادتان باشد در سپرده گنجینه سپهر بانک صادرات و طرحهای دیگر بانکی، سپرده گذاری از یک تا 30 سال میباشد؛ ولی هر 5 سال طبق شرایط جدید تمدید می گردد، و مبلغ نهایی در صورتی که طی 30 سال هیچ اتفاقی رخ ندهد، سود کاهش پیدا نکند، طرح ماندگار بماند
(مانند طرح سپرده طلا و دیگر طرحها لغو نگردد) و قابل اجراء باشد، و یا اینکه فرد بعلت حادثه یا بیماری از کارافتاده نشود و بتواند اقساط را بدون هیچ وقفه پرداخت کند،به فرد تعلق میگیرد. در صورتی که در بیمه عمر قرار داد 30 ساله با سود تضمین و سود مشارکت و سود مرکب میباشد و اگر فرد بعلت حادثه یا بیماری از کار افتاده شود و نتواند اقساط را پرداخت کند، شرکت بیمه ایران فرد را معاف از پرداخت اقساط تا پایان قرارداد نموده و در پایان سود در نظر گرفته شده بدون هیچ کم و کاستی به فرد یا افرادی که در قرارداد ذینفع میباشد، تعلق می گیرد. مهمتر از همه اینکه در هیچ بانکی، عمر انسان در برابر کل پس انداز به اضافه سود آن بیمه نخواهد شد ولی در بیمه عمر و سرمایه گزاری چنین امری امکان پذیر می باشد. پس اگر مطمئن باشیم عمری جاودانه خواهیم داشت نیازی به بیمه عمر نیست و فقط یک حساب بانکی خوب کافی است. ولی اگر یک درصد احتمال وجود خطر (حادثه ، از کارافتادگی ، بیماری و ... ) را احساس می کنید حتماً در کنار یک حساب بانکی خوب یک بیمه نامه خوب عمروسرمایه گذاری داشته باشید.
**یک مثال ساده میزنم امیدوارم به عمق مطلب پی ببرید :
دو دوست بطور همزمان اقدام به سرمایه گذاری می کنند ، فرد اول مبلغ 1 میلیون تومان در بانک سپرده گذاری میکند و فرد دوم همان مبلغ را یک بیمه نامه عمر از شرکت بیمه خریداری میکند. فرض کنیم در یک حادثه تصادف هر دو در همان سال اول دار فانی را وداع گویند. در این حالت : بانک پس از کسر مالیات بر ارث و سایر هزینه های اداری مبلغ باقیمانده را به وراث قانونی فرد اول میپردازد. اما شرکت بیمه در حالت عادی مبلغ 25 میلیون تومان را بدون کسر مالیات + سود حاصل از سرمایه گذاری را بازماندگانش یا افرادی که شخص دوم معرفی کرده ، می پردازد. و چه بسا اگر شخص بیمه شده در اثر حادثه فوت کند تا 100 میلیون تومان به بازماندگانش قابل پرداخت بود. یکتفاوت مهم دیگر درحق برداشت طلبکاران است. در صورتی که پسانداز کننده دارای یک سپرده در بانک باشد طلبکاران او درصورت از کارافتادگی و بروز دیگر مشکلات میتوانند طبق قانون از محل سپردههای بانکی، طلبشان را وصول کنند. در بیمه عمر چنین برداشتی امکان پذیر نیست.
>>> کارشناسان چه میگویند؟ کارشناسان با در نظر گرفتن ۸ شاخص اقتصادی ، سپردهگذاری در بانک را با خرید بیمه عمر مقایسه کردهاند. حاصل این مقایسه نمره ۶۸ از ۸۰برای بیمه عمر و ۳۴از ۸۰برای سپردهگذاری در بانک است.
حال نتیجه گیری را بر عهده شما خواننده فهمیم میگذاریم .